:: Nurul Iman Qistina ::

Archive for January 2009

aqiqah-qisy-8Qisy selsema hari tu… 😦 Nasib baik ada mummy jaga 🙂

aqiqah-qisy-7Sibuk kat dapur…

aqiqah-qisy-9Uncle Ghazali pun datang ‘muyi’…

aqiqah-qisy-10Bergambar ngan Paman Ipul (adik mummy no. 11)

aqiqah-qisy-1Majlis potong jambul

aqiqah-qisy-2Daddy pakai sonokok malam tu… Tak penah pun pakai songkok sebelum ni kecuali time masuk tv jer. Hensem daddy 🙂

aqiqah-qisy-3Sebelah Qisy ialah sepupu Qisy, Nurin Husna yang turut sama kena potong jambul

aqiqah-qisy-4Sorang lagi sepupu Qisy… Aishah Adlina

aqiqah-qisy-5Dari kiri, kakak mummy yang sulong, mummy, Cik Ida (adik mummy no. 8), Cik Ani (kakak ipar mummy) dan anak bongsunya, Amir Zuhair

aqiqah-qisy-61Daddy tengah potong ‘nasi embeng’ 🙂

Advertisements

Semua dijemput ke Majlis Aqiqah yang akan diadakan seperti berikut;

Tarikh: 25 Januari 2008, Ahad
Masa: Mula 3 petang hingga 7 petang
Alamat;
Lot 3932, Jalan Semarak 2,
Kg. Sg. Kelambu, 42700 Banting,
Selangor Darul Ehsan.

Peta (klik pada gambar untuk besarkan)

qistina-14-hariBaju yang Qistina pakai ni dapat daripada Aunty Babe. Tima kacih aunty.

qistina-20-hariSleeping like a baby 🙂

qistina-1

Oh… ini rupanya dunia…

qistina-3Terima kasih mummy kerana sudi menjaga Qistina selama 9 bulan… ada banyak tahun lagi ni nak jaga Qistina 🙂

qistina-4I love you too daddy

qistina-5Home sweet home

qistina-smileHi… Assalamu’alaikum…

Nama saya Nurul Iman Qistina binti Amin.
Saya dilahirkan pada 13 Disember 2008 di Sunway Batu Caves, Selangor.
Ketika menghasilkan blog ini, saya baru berusi 29 hari.

Terima kasih kerana sudi datang ke blog saya. Sayang mummy, sayang daddy, sayang semua 🙂