:: Nurul Iman Qistina ::

Archive for November 2009

Apa khabar semua?

Sori sebab dah lama tak update. Akhir-akhir ini daddy sibuk sangat so Qisy tak sempat nak guna broadband daddy 🙂

Seperti yang dijanjikan, Qisy nak tunjuk mainan yang daddy beli untuk support Qisy belajar jalan. Nak tengok? Jom tengok kat bawah!!!

Daddy kata, menurut kajian, walker tak efektif menyokong baby untuk belajar berjalan sebab walker tak membantu menguatkan kaki. Mainan yang daddy beli ni pulak memberikan kesan sebaliknya.

Bulan ni tanggal 13 November Qisy dah masuk 11 bulan. Lagi best tarikh tu ialah birthday mummy. Daddy belikan cincin untuk mummy. Romantiknya!!! 🙂

Advertisements