:: Nurul Iman Qistina ::

MAINAN UNTUK TOLONG QISY CEPAT JALAN

Posted on: November 25, 2009

Apa khabar semua?

Sori sebab dah lama tak update. Akhir-akhir ini daddy sibuk sangat so Qisy tak sempat nak guna broadband daddy šŸ™‚

Seperti yang dijanjikan, Qisy nak tunjuk mainan yang daddy beli untuk support Qisy belajar jalan. Nak tengok? Jom tengok kat bawah!!!

Daddy kata, menurut kajian, walker tak efektif menyokong baby untuk belajar berjalan sebab walker tak membantu menguatkan kaki. Mainan yang daddy beli ni pulak memberikan kesan sebaliknya.

Bulan ni tanggal 13 November Qisy dah masuk 11 bulan. Lagi best tarikh tu ialah birthday mummy. Daddy belikan cincin untuk mummy. Romantiknya!!! šŸ™‚

Advertisements

1 Response to "MAINAN UNTUK TOLONG QISY CEPAT JALAN"

muka qisy ni photogenic la…
congratz dpt anak cute!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: