:: Nurul Iman Qistina ::

MY 1st BIRTHDAY

Posted on: December 21, 2009

Tanggal 13 Disember 2009 bererti Qisy dah masuk umur 1 tahun!

Tahun ni daddy dan mummy buat celebration birthday Qisy kat kampung di Kelantan. Ini dia kek yang aunty belikan. Qisy kongsi majlis birthday ngan Abg Aiman. Birthday dia 31 Ogos lepas.

Uncle Razak dan Uncle Adib serta adik-adik dia pun datang…

Ini dia hadiah yang aunty bagi untuk Qisy. Cantik tak?

Terima kasih semua atas doa-doa sehingga Qisy sihat pada hari ini. Dan terima kasih buat mummy and daddy kerana jaga Qisy, lindungi Qisy, didik Qisy, mandikan Qisy, pakaikan baju untuk Qisy dan semua yang dibuat untuk Qisy… I love both of you sooooo much!!!

Advertisements

1 Response to "MY 1st BIRTHDAY"

hai Qis.. bila nak update blog ni… x sabar nk tau prkmbgn Qis sekarangni 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: